preloader

Assortiment

Bij Slagerij Voorburg kunt u terecht voor alle denkbare soorten vlees van uitstekende kwaliteit. Het vlees wordt dagelijks vers aangeleverd. U krijgt het dus echt vers van het mes.

In ons assortiment vindt u onder andere verschillende soorten rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, gevogelte en (op aanvraag) wild. En of het dan gaat om een mooi stuk rundvlees of gemengd gehakt, het is altijd vers.

Een greep uit ons aanbod

Huisgemaakt grillworst en rookworst
In ons assortiment vindt u onder andere huisgemaakte rookworst en grillworst. Met onze grillworst behaalden wij de finale van de grote Grillworsttest kregen hiervoor een eervolle vermelding. Gewoon een keer proberen dus!

Feestje
Ook voor een lekker warm of koud borrelhapje kunt u bij ons terecht. Wij hebben een mooie selectie hapjes die in een speciale partypan kunnen worden geleverd.

Barbecue
Slagerij Voorburg is echt een specialist op het gebied van barbecuevlees. Wij bieden een ruime keuze pakketten. Natuurlijk kunt u ook uw eigen wensen aangeven. Wij maken voor u graag een barbecuepakket op maat. En wilt u een barbecue huren? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Gourmetschalen
Gaat u gourmetten? Bestel dan uw gourmetschotel bij Slagerij Voorburg. Wij vullen de schaal met heerlijke stukjes vlees die snel klaar zijn en waarvan u zult genieten. U kunt kiezen voor een standaard gourmetpakket, maar natuurlijk ook uw eigen schaal samenstellen.

Lunch
Ook voor de lunch hebben wij een ruime keuze. Dagelijks leveren wij diverse soorten broodjes die wij naar uw wens kunnen beleggen. Van een mooi broodje gezond tot een heerlijk broodje rosbief. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor het broodje van de dag of een heerlijke verse hap uit ons warme assortiment.

Dagverse maaltijden
Dagelijks verrassen wij onze klanten met verse warme maaltijden. Daarbij spelen wij uiteraard in op het jaargetijde, het weer en de feestdagen. Zo hebben wij in de winter regelmatig heerlijke hachee, erwtensoep en stamppotten.

Glutenvrije producten
Een deel van onze gemarineerde producten wordt bereid met glutenvrije marinade. Heeft u een glutenalergie? Geef het aan bij uw bestelling, zodat wij u de juiste producten kunnen leveren.
Bijna alle marinades die wij gebruiken zijn MSG vrij. Dat houdt in dat de 12 meest voorkomende veroorzakers van voedselallegeriën er niet in zitten.