preloader

Slagerij Voorburg

André is sinds 1992 werkzaam als slager, behaalde al zijn vakdiploma’s en had de droom ooit een eigen slagerij te beginnen. Dat is gelukt. Sinds 2011 zijn André en Olga Pompe de trotse eigenaren van Slagerij Voorburg.

André heeft echt passie voor zijn vak. “Het slagersvak is mijn passie. Wij willen dat onze klanten optimaal genieten van onze producten en dat kan alleen als je kwaliteit levert”, vertelt André.

De passie van André komt ook tot uitdrukking in de producten die hij zelf maakt. Met de zelfgemaakte grillworst drong hij door tot de finale van de Grote Grillworsttest en kreeg hij een eervolle vermelding en een oorkonde. In het juryrapport was te lezen: ‘Een echte grillworst voor een breed publiek, met een echte vleessmaak!’ “We zijn trots op deze erkenning. Een bevestiging dat we een van de lekkerste grillworsten uit de regio verkopen!”

Ook het team van Slagerij Voorburg verstaat het vak. “Wij vragen van onze medewerkers dezelfde passie voor het vak als Olga en ik hebben”, zegt André. “Zij moeten niet alleen houden van de producten die wij aanbieden, maar moeten het ook leuk vinden om met klanten om te gaan. Gelukkig hebben wij zo’n team en kunnen onze klanten rekenen op een prettige behandeling en uiteraard de beste kwaliteit producten tegen concurrerende prijzen.”