Voorburg, november 2018. Ook dit jaar deed Slagerij Voorburg weer mee aan de vakwedstrijden die elke twee jaar worden gehouden tijdens Slavakto. Beide producten die André Pompe, eigenaar van Slagerij Voorburg, inzond zijn bekroond met Goud.

André Pompe is trots op het behaalde resultaat. “Ook in 2016 haalden we goud voor onze rookworst en grillworst en kwamen we met onze grillworst zelfs bij de beste 10. Ook dit jaar hebben we dus weer goud gescoord met onze ambachtelijke rookworst en grillworst.”

Slagerij Voorburg is inmiddels een bekend adres voor velen. Niet alleen vanwege deze twee bekroonde worstsoorten, maar zeker ook door allerlei andere specialiteiten zoals honey pops, chicken bacon, biefstuk in truffel marinade en allerlei partyhapjes en barbecueproducten. “Sinds kort hebben we ook kippeling, dat je vooral niet moet verwarren met kibbeling. Kippeling is een heerlijk kipgerechtje voor bij de borrel en is ook heerlijk door een salade. En natuurlijk leveren wij daar de speciale kippelingsaus bij,” vervolgt André, “echt om je vingers bij op te eten”.

Winterassortiment
“Nu dat het weer kouder wordt, hebben wij ons assortiment hier natuurlijk op aangepast,” zegt André. “De barbecueproducten hebben in de toonbank plaatsgemaakt voor onder andere onze dagverse maaltijden zoals hutspot, boerenkool, zuurkool, hachee, goulash, bami en nasi. Uiteraard hebben wij ook gewoon onze ruime sortering rundvlees, varkensvlees en kip voor het heerlijke stukje vlees bij de maaltijd. Naast allerlei soorten vlees leveren wij natuurlijk ook onze verse vleeswaren en niet te vergeten onze met goud bekroonde rookworst en grillworst.”

Feestdagen

Ook de feestdagen komen met rasse schreden dichterbij. André: “Voor een mooie feestelijk tafel hebben wij onder andere de keuze uit diverse samenstellingen gourmetschalen die naar wens kunnen worden aangevuld of samengesteld. De partypan met diverse warme hapjes is een groot succes gebleken tijdens allerlei feestelijke gebeurtenissen. Dus ook deze zijn rondom de feestdagen volop verkrijgbaar.”

Ook voor wild en gevogelte kan men rondom de kerst zeker terecht bij Slagerij Voorburg. “Dat hebben wij niet standaard in ons assortiment,” zegt André, “maar rondom de feestdagen, als de vraag groter is, kunnen wij dit zeker leveren.”

Trots
André is trots is op zijn vak en stopt er dagelijks al zijn passie in. En uiteraard is hij bijzonder trots op de gouden bekroningen van de rookworst en grillworst. Houdt u van een lekker stuk vlees? Kies dan voor goud en kies voor Slagerij Voorburg.