Voorburg, 25 januari 2019.

“Stimuleren ondernemerschap

Met 41% van de stemmen van de publieksjury en een mooi juryrapport van de vakjury kreeg slagerij Voorburg, de winnaar van de MKB-het Krantje Ondernemersprijs, een cheque overhandigd voor advertentieruimte in het Krantje uit handen van MKB-bestuurslid Leo Valk.

De uitreiking van de prijs, waarvoor drie ondernemers waren genomineerd, vond op 23 januari plaats tijdens de netwerkbijeenkomst Klaar voor de Start in het MBO Rijnland in Leidschendam: Impuls Mantelzorgmakelaar, Slagerij Voorburg en Anne Marie Boorsma. Impuls Mantelzorgmakelaar van Veronique van der Plas vindt de jury een mooi initiatief voor een sterk groeiende maatschappelijke uitdaging. Kunsthistorica Anne Marie Boorsma verzorgt al 26 jaar met veel passie cursussen kunstgeschiedenis. Slagerij Voorburg van André en Olga Pompe is een slagerij die in 8 jaar tijd is uitgegroeid tot een florerend bedrijf met daarbij een horecaservice, een cateringbedrijf en organisator van barbecuefeesten. Juist het mooie dagelijkse stukje vlees blijft voor André en Olga het belangrijkst. Het vlees van slagerij Voorburg wordt op een veilige, duurzame, milieu- en diervriendelijke wijze gefokt.

De prijs MKB-Het Krantje Ondernemer van het Jaar 2019 is een gecombineerde prijs waarbij de winnaar wordt bepaald door een vakjury en een publieksjury. De vakjury bestaat uit leden van MKB Leidschendam-Voorburg en de publieksjury uit lezers van het Krantje.

André en Olga Pompe ontvangen een mooie cheque uit handen van Leo van Valk (Foto: Michel Groen)

Bron: MKB-LV.nl